Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Kim-Long

Η διεθνής κουζίνα στην πόλη μας είναι λίγο ριγμένη. Μετά το κλείσιμο του Can-Ton το Kim long είναι το μοναδικό αμιγώς κινέζικο εστιατόριο στην πόλη μας που μένει ανοικτό όλη την διάρκεια του χρόνου. Απορίας άξιον είναι πώς δεν υπάρχει ούτε ένα ινδικό εστιατόριο από την Ινδία με τόσο μεγάλη κοινότητα στην πόλη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.




Το Kim Long βρίσκεται στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης κοντά στο Europa center και είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με ένα αρκετά ευρύ μενού που απαρτίζεται από πάνω από 60 συνταγές! Με ωραία θέα στην παραλία και την αναμενόμενη κινέζικη “εστιατοριακή” διακόσμηση. Τον χειμώνα σερβίρει μόνο βραδινό ενώ το καλοκαίρι σερβίρει και μεσημέρια



Η πρώτη φορά που πήγα πριν μερικά χρόνια δεν με είχε εντυπωσιάσει. Κυρίως γιατί οι σάλτσες ήταν νερουλές και άγευστες. Όπως και να 'χει αποφάσισα να του δώσω άλλη μία ευκαιρία και να πάρω την παρέα μου να πάμε για άλλη μια φορά!



Προσωπικά πολύ ευχαριστήθηκα τα ορεκτικά. Τα spring rolls, οι δίπλες shao mai στον ατμό και τα φιογκάκια με κρέμα από τυρί και θαλασσινά με κέρδισαν με την πρώτη! Τώρα στο κυρίως παραγγείλαμε κοτόπουλο με φιστίκια Κάσιους, κοτόπουλο με μαύρα φασόλια και κοτόπουλο με πιπερόριζα (τζίντζερ κατά το Ελληνικότερον). Μπορώ να πω πως η μαγειρική τους έχει βελτιωθεί πολύ αν και η σάλτσα ακόμη βασανιζόταν από το νερό.



Όπως και να 'χει ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από τα συνηθισμένα και θα ξαναπάω σίγουρα!



Και όπως πάντα μην ξεχάσετε να κοιτάξετε την τοποθεσία στο χάρτη που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας.
Tastebuddy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Που- Πώς


View Rethymno hang outs in a larger map